2 Jan

Her er hvorfor de næste 8 år vil være vigtige for Bitcoin

Sammenligning af Bitcoin med de traditionelle aktivklasser og råvareaktiver såsom guld har været et fælles tema i 2020. Mens de fleste aktiver ikke var i stand til at konkurrere med Bitcoins fremgang med hensyn til RoI, gjorde Tesla det bedre. Faktisk næsten 3 gange bedre.

For at forstå dynamikken i større skala tilvejebragte Ecoinometrics ’nyeste nyhedsbrev en sammenligning mellem flere populære aktieoptioner, guld og Bitcoin. Det blev udført for at forstå væksten af ​​Bitcoin på en 1-års, 4-årig og 8-årig tidslinje.

Sammenligningskortanalyse

På det 1-årige diagram bedres Bitcoin kun af Tesla, da bilfirmaet registrerede en 698% år-til-år-stigning. Bitcoin forblev hoved og skuldre over resten af ​​de populære aktier, med guld, NASDAQ og S&P 500, der registrerede ringe tocifrede højder.

Da sammenligningen imidlertid blev taget ned til 4-årige og 8-årige tidslinjer, var Bitcoins præstationer uberørt. Bitcoins samlede afkast var 2675% i løbet af 4-årsperioden, hvor Tesla kom på andenpladsen med 1406% ​​og AMD 3. med en 695% RoI.

På det 8-årige diagram var det en fuldstændig nedlukning, en langt uden for sammenligning.

Tesla, NVIDIA, AMD og Amazon registrerede respektable ROI’er som observeret på diagrammet, men Bitcoins hidtil usete vækst på 202.328% har været ligefrem fænomenal.

Nu kan tallene indikere, at der ikke var noget bedre aktiv end Bitcoin at investere i de sidste 8 år, men det er vigtigt at bemærke, at den næste 8-årige periode skal betragtes som endnu vigtigere. Hør på mig.

Tidligere Bitcoin Peaks <<< Fremtidige Bitcoin Peaks

Hvad Bitcoin har formået at indfange med hensyn til markedsværdi og prisværdi i det sidste årti er virkelig uovertruffen. Det er dog også vigtigt at bemærke, at dens oprindelige vækst kom på et tidspunkt, hvor ingen så på Bitcoin.

Det er ikke en strækning at sige, at det i 2012 må have været en vanskelig opgave at få fat i Bitcoin eller endda overbevise et stort antal investorer om at lægge kapital i det. Mange rapporter foreslog endda, at et større antal mønter gik tabt før 2014, da private nøgler ikke blev administreret korrekt, og BTC blev udvundet i stort antal.

Mens prisstigningen i løbet af de sidste 3-4 år skyldes detailhandel og institutionel handel, var det før det en kombination af en systematisk halveringscyklus med tidlige BTC-fortalere / investorer, der tog en chance med det digitale aktiv.

Tid til at stoppe med at synge forbi laurbær
Kom 2021, Bitcoin vil have gennemført en 2. hausse-cyklus, der konsolideres over prisniveauet på $ 20.000. Derfor bliver væksten i de sidste 8 år irrelevant, og de kommende 8 år bliver mere vital med hensyn til adoption og verdensomspændende anvendelse. Hvis Bitcoin formår at afspejle selv 5% af sin seneste 8-årige vækst, vil den absorbere Golds markedsværdi flere gange, og derefter vil det være et diagram, der er værd at sammenligne.