23 Okt

Hvorfor en Bitcoin-analytiker mener markedet er „redd av alle feil grunner“

Bitcoins prishandling for sent har vært drevet av en kombinasjon av nyere nyhetsutvikling, rystelser i det makroøkonomiske miljøet, samt teknisk svakhet. Når det er sagt, har disse faktorene ikke vært nok til å presse referansekryptovalutaen under noen avgjørende støttenivåer, ettersom den fortsatt handler innenfor makrohandelsområdet som den har blitt fanget i løpet av de siste ukene.

Inntil dette området er brutt under, forblir kryptovalutas midtveisutsikter sterke, og styrken i møte med bjørnegunstige nyheter er overraskende. En kjedeanalytiker bemerker nå at kryptomarkedet er „redd av alle feil grunner“ for øyeblikket, og bemerker at de siste nyhetene rundt CFTCs BitMEX-avgifter faktisk kan inkubere vekst i markedet.

Han bemerker også at data på kjeden peker på underliggende styrke, med Bitcoin Code som ser massiv innstrømning av ny kapital fra nye investorer. Sammenløpet av enorm frykt, overleveraged press på selgesiden og grunnleggende styrke kan bidra til å føre markedene høyere i dagene og ukene fremover.

Bitcoin-prisstabil til tross for overflod av nybegynnere

I skrivende stund er Bitcoins pris stabil rundt $ 10 500, med okser som forsvarer seg mot noen betydelig ulempe til tross for den mangfoldige bjørnefavoriserende nyhetsutviklingen.

I går spolet markedet på nyheter om at BitMEX ble forfulgt av CFTC for brudd på flere regler.

Svakheten som følge av denne åpenbaringen ble forsterket når nyheter ble utgitt om at president Trump hadde fått viruset som har hemmet verdensøkonomiens vekst.

Til tross for disse hendelsene som begge legger press på Bitcoin, har kryptovalutaen på en eller annen måte vært i stand til å unngå å se noen form for kapitulatorisk nedgang.

On-Chain Analyst: Nåværende frykt angående BTC er feilplassert

Mens han snakket om Bitcoins nåværende utsikter, forklarte Willy Woo at den nylige utviklingen rundt BitMEX faktisk kan vise seg å være bullish for markedet i det lange løp.

“I utgangspunktet er markedet redd av alle feil grunner. MEX ble IKKE hacket. Ingen handelsmenn mister mynter. Futures børser vil rydde opp i praksis. Vi ser mindre volatilitet, mindre svindel, mer spotvolum, mer organiske trekk, mer institusjonelle penger. “

Han la videre til at „flere nye investorer kommer inn enn manifasen i den siste syklusen (des 2017),“ som er et utrolig positivt tegn som peker på et modent underliggende marked.

„I mellomtiden viser grunnleggende kjede flere nye investorer som kommer inn enn manifasen i den siste syklusen (desember 2017), uten at det gjenspeiles i pris.“

Dette kan være en av hovedårsakene til at Bitcoin har vært så sterk i møte med de siste nyhetene.