23 Sep

Titan Crypto Club Review: Ponzi of niet? Hier is wat te weten

Titan Crypto Club (TCC) is een van de meest recente investeringsprogramma’s in cryptografieën in de industrie. Hoewel het platform relatief nieuw is, heeft Titan Crypto Club sinds de oprichting vorige maand veel aandacht gekregen. De ophef over het plan heeft verschillende investeerders ertoe aangezet om te informeren of Titan Crypto Club een oplichterij is of legitiem, voordat ze hun geld aan het platform toezeggen.

Niemand wil zijn geld op een platform zetten dat de veiligheid van de fondsen van de gebruikers niet kan garanderen. Met potentiële investeerders die zich zorgen maken over de legitimiteit van het platform, Coinfomania benadrukte enkele kenmerken en diensten van het bedrijf evenals de verborgen waarheid in deze Titan Crypto Club Review om investeerders te helpen bepalen of het een legitieme kans is of niet.

Wat is Titan Crypto Club?

Volgens de informatie op de website van het bedrijf is Titan Crypto Club een op donaties gebaseerd crowdfunding platform dat investeerders verplicht fondsen te werven in digitale valuta, in het bijzonder Bitcoin (BTC), om welke reden dan ook.

Het platform maakt gebruik van een matrixsysteem waarbij leden worden beloond voor het lokken van nieuwe gebruikers, en hun fondsen helpen de zaken draaiende te houden in het systeem. Het platform heeft echter ook zijn zogenaamde „pools“, voornamelijk ontworpen voor gebruikers die geen downline hebben.

Op dit moment zijn er in totaal elf pools op Titan Crypto Club, met investeerders die een aanbetaling van $14 in BTC of fiatvaluta moeten doen om zich bij de minste pool aan te sluiten.

Hoe werkt Titan Crypto Club?

Het platform heeft de registratie van nieuwe leden beperkt, zodat potentiële investeerders zich alleen kunnen aanmelden via de uitnodigingslink van bestaande leden. Deze techniek wordt vooral toegepast door schaduwrijke platformen die hun activiteiten geheim willen houden voor nieuwsgierige blikken en het gezond verstand onder de bestaande leden willen bewaren.

Eenmaal succesvol geregistreerd, zullen leden een donatie moeten doen op basis van de pool die ze kiezen (we zullen hier later meer licht op werpen). Ook kan de nieuwe gebruiker, eenmaal volledig aan boord, een uitnodiging doen om hun fondsenwervingsreis te beginnen en betere stimulansen te ontgrendelen.

Nadat de processen zijn afgerond, zou de investeerder worden gematcht met andere nieuwe gebruikers die het verschuldigde rendement op de investering (ROI) van de investeerder zullen betalen.

Pakketten op Titan Crypto Club

Zoals we al eerder hebben besproken, heeft Titan Crypto Club 11 pools (pakketten) die een gebruiker kan kiezen. Om een pakket actief te laten zijn, moeten er minimaal 14 gebruikers aanwezig zijn die de beoogde fondsen voor de pool onderling beschikbaar stellen en ontvangen.

Net als pools 4 en hoger zijn deze investeringsplannen voorzien van verrukkelijke stimulansen die niet te vinden zijn op pool 1 tot 3. Voor pools vier tot en met elf hebben de leden toegang tot stimulansen die variëren van online-vouchers, volledig betaalde reiskosten naar geselecteerde landen, huisfinanciering, enz.

Laten we echter eens kijken naar de beschikbare zwembaden en de vereiste om zich bij elk van deze zwembaden aan te sluiten en hun ROI.

 • Pool 1

Dit is het minste pakket dat gebruikers kunnen selecteren. Pool one is speciaal gemaakt voor beginners die nog niet het nodige vertrouwen hebben om een enorme hoeveelheid geld in het systeem te steken. Op het moment van schrijven van deze Titan Crypto Club review, zouden gebruikers die zich bij deze pool willen aansluiten de som van $14 in cryptocurrency of fiat moeten betalen. De ROI voor deze pool is $49.

 • Pool 2

De leden die geïnteresseerd zijn in deelname aan deze pool zullen een eerste betaling van $28 moeten doen, met een winst die is vastgesteld op $98. Volgens Titan Crypto Club, pool twee en hoger zijn de autopools van het platform geschikt voor verschillende investeerders wereldwijd.

 • Pool 3

Beleggers die voor deze pool kiezen, moeten de som van 56 dollar betalen om toegang te krijgen. Zodra dit is gedaan, heeft de gebruiker recht op een ROI van $196.

 • Pool 4

Zoals bij alle pakketten op het platform van Titan Crypto Club, zouden investeerders een eerste betaling van $112 moeten doen om zich bij de pool aan te sluiten, wat hen automatisch kwalificeert voor een $392 ROI.

 • Pool 5

Dit plan is bedoeld voor intermediaire gebruikers op de website van de Titan Crypto Club. Het vereiste bedrag om lid te worden van pool vijf is $224, wat de investeerders het recht geeft om een ROI van $784 te ontvangen.

 • Pool 6

Hier zullen gebruikers die van plan zijn $448 te betalen op basis van de vereisten voor het pakket. Zodra de betaling doorgaat, ontvangt de gebruiker $1.556 als winst.

 • Pool 7

Voordat leden zich bij pool 7 kunnen aansluiten, moeten zij de som van $896 aan hun uplines doneren om $3.136 te ontvangen.

 • Pool 8

Dit pakket is ontwikkeld voor ervaren beleggers die tijdens hun fondsenwervingsreis vertrouwen hebben opgebouwd in het platform. De beoogde leden zullen $1.792 moeten betalen om zich bij het plan aan te sluiten en $6.272 aan ROI te ontvangen.

 • Pool 9

De inschrijvingskosten voor deze pool lijken misschien duur voor reguliere investeerders, maar de ROI is zo aantrekkelijk als maar kan. De leden moeten $3.584 betalen om zich bij de plannen aan te sluiten, terwijl zijn ROI bij $12.544 wordt vastgesteld.

 • Pool 10

Dit is de tweede tot de laatste pool op het platform van de Titan Crypto Club. Investeerders die zich bij deze pool willen aansluiten, moeten $7.168 betalen. Zodra de betaling is voltooid, komt de gebruiker in aanmerking om $25.088 te ontvangen voor zijn of haar donaties.

 • Pool 11

Pool 11 is het toppakket op het platform van de Titan Crypto Club. Hier zouden investeerders worden gevraagd om de som van $14.336 te betalen die automatisch de $50.176 ROI van de pool veroorzaakt.

Red Flags On Titan Crypto Club

Terwijl het platform beweert een legitiem cryptobeleggingsplatform te zijn, heeft Titan Crypto Club veel tekortkomingen die het op een oplichterij doen lijken.

Geen verordening

Ondanks het feit dat de stichters de tijd hadden om een aantal verfrissende functies aan te geven, gaven ze nergens op de website aan of er een financiële vergunning van de betreffende autoriteiten was. Met deze nalatigheid is het duidelijk dat Titan Crypto Club niet de vereiste goedkeuring heeft om als crowdfunding platform te opereren. Op basis hiervan is er geen garantie dat de fondsen van de gebruikers veilig zijn op het platform, aangezien het TCC-team op elk moment kan weglopen met de fondsen van de investeerders.

Geen achtergrondinformatie

Een andere tekortkoming van Titan Crypto Club is het onvermogen van het bedrijf om de ware identiteit van de oprichters te onthullen. Er is geen enkele informatie over de teamleden, en dit is een grote rode vlag. Het is duidelijk dat investeerders te maken hebben met geesten die kunnen besluiten om te verdwijnen wanneer ze genoeg geld voor zichzelf hebben opgehaald. Het zal bijna onmogelijk zijn om iemand van de Titan Crypto Club teamleden verantwoordelijk te houden, omdat ze onbekend zijn bij het publiek.

Onrealistische beloftes

Iedereen die weinig kennis heeft over de financiële industrie zou de wanhoop zien ingebed in de Titan Crypto Club ROI, die investeerders meer dan 200% winst in dagen belooft. Titan Crypto Club is zo gefocust op het lokken van nieuwe leden dat het een techniek van het gebruik van verrukkelijke prikkels om investeerders te overtuigen.

Ponzi-schema

Hoe effectief een Ponzi-regeling ook is in de beginperiode, ze zal uiteindelijk altijd mislukken. Ponzi-regelingen zijn sterk afhankelijk van nieuwe inschrijvingen, waardoor dergelijke platforms bestaande leden enorme stimulansen beloven voor hun rol in het aantrekken van nieuwe investeerders. In het geval dat er weinig of geen nieuwe gebruikers worden aangemeld bij de Titan Crypto Club, zal het voortbestaan van het systeem worden bedreigd, wat zal leiden tot de dreigende dood van het systeem.

Constante technische problemen

Ondanks het feit dat het platform in slechts een maand is gelanceerd, heeft het te maken met verschillende problemen waardoor het lijkt alsof het al meer dan een decennium beschikbaar is.

Op het moment van schrijven staat de Titan Crypto Club login voor een zeer serieuze uitdaging die al dagen aanhoudt. Gebruikers zijn niet in staat om in te loggen, wat paniek heeft veroorzaakt in het systeem. Volgens de Titan Crypto Club is het inlogprobleem veroorzaakt door een ‚roll-back‘ die is gemaakt om de functionaliteit van het platform te verbeteren.

Finale gedachte

Ponzi-schema’s zoals Titan Crypto Club worden meestal geassocieerd met verrukkelijke stimulansen om gebruikers te lokken, maar deze platformen hebben nooit een happy end.

Cryptocurrency gebruikers zijn inderdaad op zoek naar manieren om hun fondsen te verdubbelen; gebruikers moeten echter wel voldoende onderzoek doen naar een investering voordat ze hun geld erin steken.

In deze Titan Crypto Club review hebben we besproken of het platform een oplichterij is of legitiem, door gebruik te maken van de beschikbare functies, diensten en de rode vlaggen die we vonden tijdens het onderzoek naar de regeling. We hopen dat u deze informatie nuttig vindt.