14 Okt

Tvilling med BCB Group for å effektivisere det britiske betalingssystemet

Gemini crypto exchange vil være koblet til BCBs API, og muliggjør herved sømløse transaksjoner med forskjellige banksystemer.

Tvillingenekryptokursutveksling går raskt inn i det europeiske markedet midt i coronaviruspandemien. Etter å ha kjøpt Electronic Money Institution (EMI) lisens fra Storbritannias Financial Conduct Authority, har selskapet nå inngått et samarbeid med BCB Group for å gi innbyggere i Storbritannia et middel til å sende og motta det britiske pundet sømløst.

Blair Halliday, Gemini’s Chief Compliance Officer for Europe, sa:

„Gemini er fokusert på å skape en jevnest mulig opplevelse for våre britiske kunder å gjøre innskudd og uttak av kontoene sine umiddelbart i GBP via raskere betalinger, CHAPS og SWIFT-overføringer.“

Bitcoin Evolution har vokst til et internasjonalt anerkjent selskap med sine tjenester allerede tilgjengelige i store globale markeder.

Dette kommer med økt konkurranse i kryptoindustrien, spesielt mellom sentraliserte børser og desentraliserte kryptobørser. Gemini er en sentralisert kryptokursutveksling, må samarbeide med flere aktører i bransjen for å forbli konkurransedyktig.

Spesielt kan selskapet se en økt aktiv brukerbase på grunn av sin tidligere rene rekord. Flere kryptokursutvekslinger har vært involvert i svindel og tyveri av brukernes mynter. I tillegg søker firmaet å utnytte pandemien som presser det globale betalingssystemet til elektroniske transaksjoner.

Gemini og BCB Group

I følge pressemeldingen vil Gemini-kryptobørsen være koblet til BCBs API, og muliggjør herved sømløse transaksjoner med forskjellige banksystemer.

“Vi er glade for å samarbeide med BCB Group for å sikre at Gemini har sikker tilgang til sanntids avregningsinfrastruktur, slik at vi kan integrere med våre bankpartnere. Som en autorisert betalingsinstitusjon med dyp kompetanse på markedet for digitale eiendeler, er BCB en utmerket partner for oss, ”bemerket Blair.

Gemini crypto exchange er en av de største mottakerne av Bitcoin boom som så grunnleggerne oppnå milliardærstatus.

Grunnlagt av Winklevoss-tvillingene, har det utviklet seg til et økosystem av pålitelige tjenester i forskjellige jurisdiksjoner, inkludert USA, Canada og Storbritannia.

På den annen side blir BCB Group kalt Europas ledende leverandør av kryptod dedikerte betalingstjenester. Dette er først og fremst fordi det har betjent noen av bransjens ledende kunder, inkludertCoinbase, Galaxy Digital, Bitstempel og Kraken.

Spesielt tilbyr firmaet betalingstjenester i over tjue valutaer, valutahandel, kryptokurrencylikviditet og også digital forvaring. Med deres samarbeid forventer Gemini og BCB Group å se en økt kundebase, spesielt med den økte globale adopsjonen av krypto. I tillegg kommer de til å være mer konkurransedyktige blant globale kryptobørselskaper.